Air Flatterie – Ditt Flygbolag från Barocken, barn- och familjeföreställning

Air Flatterie- Ditt Flygbolag från Barocken!

Ta chansen och följ med när Ensemble Flatterie flyger iväg på en hisnande färd! Med flygbolaget Air Flatterie lyfter vi direkt och far iväg till världens alla länder där vad som helst kan hända…

Air Flatterie- Ditt flygbolag från Barocken! är det nya klimatsmarta alternativet som också kan garantera säkerhet och punktlighet.

Så stampa takten till Johans Sebastian Bachs svängiga Air och le åt vår barocktolkning av Peps Perssons O´boy. Njut av att lyssna när vi spelar på våra historiska instrument, som blockflöjter, lutor, cello och medeltida slagverk. Och framförallt vår fantastiska operasångerska, flygvärdinnan Mette af Klint.

För att kunna göra den gamla musiken rättvisa så har vi också med oss Trummaskinen Roland TR-55 från 70-talet som har en central roll i planet och spelar live tillsammans med våra tidstypiska instrument.

Spänn genast fast säkerhetsbältena för flygresan blir turbulent i Henry Purcells vilda I Attempt och det går garanterat vilt till när kapten Hans Lundqvist och hans besättning bjuder på japansk kampsport!

Air Flatterie- Ditt flygbolag från Barocken! garanterar En annorlunda flygresa med fantastisk, gammal, skön, rolig och vacker musik under hela flygturen.

Den spännande resan passar såklart extra bra för de som inte kommit iväg på någon utlandsresa under året.

Ensemble Flatterie består av:

Mette af Klint- Sopran
Anna-Carin Fogelqvist- Blockflöjt
Hans Lundquist- Luta
Pelle Halvarsson- Cello
Trummaskinen Roland TR55- Rytmer

Regi: Helena Collert